Dita Nata - Visa Trade ofron produkte te ndricimit me kualitet te larte nga brendet me te njohura te botes. Me showroomin e saje ne Prishtine, Visa Trade posedon produkte te ekspozuara nga brende prestigjioze si Brilliant, Searchligt etj. 

Per www.visa-trade.com/brendet 

Visa Trade eshte perfaqesues ekskluziv i brendit Sylvania, brend i cili eshte pjese e Havels Sylvania Group, dhe eshte nje nga prodhuesit me te medhenj ne bote te burimeve artificiale te drites. Sylvania ka nje oferte te gjere qe perfshijne produkte si Halogen, CFL, HID, LED, se bashku me prodhime te ndryshme ndricuese te prodhuara ne lokacione te ndryshme ne te gjithe globin. www.havells-sylvania.com

 

Për më shumë se dyzet vjet, mijëra burra, gra dhe fëmijë në të gjithë botën, kanë gjetur ODABAN ® Antiperspirant si një produkt të sigurt, i besueshëm dhe i matur që ofron mbrojtje kundër djersitjës së tepruar.ODABAN ® Antiperspirant vazhdon ta vendos pikën e referimit për sigurinë dhe kënaqësinë.  www.odaban.com 

Biodermis eshte e specializuar ne teknologjine reduktimit te shenjave te lekures me ane te silikonit. Biodermis ka bere revulucion ne industrine e menaxhimit te shenjnave per dermatologet dhe kirurget plastik. Produktet e Biodermis, si Xeragel, Epi-Derm, BIO-Luminance, etj, jane te gjitha te prodhuara ne Amerike. www.biodermis.com